Nu Overal te Zien!

Het web zit vol verleidingen, van gratis V-Bucks tot pikante selfies en dick pics in ruil voor huiswerk of een cadeautje. Een foto of filmpje is zo gemaakt en verstuurd. Soms met grote gevolgen. Qpido, centrum voor seksuele weerbaarheid, gaf opdracht voor een indringende korte film over dit onderwerp: NU OVERAL TE ZIEN.

LINe Up Media (Thomàsz Lin en Susan de Haan) produceerde, Cinemore (Wisse de Lange) deed camera en montage. ZUIS deed aanvullend camerawerk en verzorgde de afwerking – de audio- en kleurcorrectie en de grading. We maakten ook de DCP voor de première in EYE Filmmuseum in Amsterdam. En ZUIS monteerde de trailer, de aftermovie en de social media content.

QPIDO bezoekt al ruim vijf jaar meer dan 80 scholen in Amsterdam en omgeving. In de klas praten Qpido-medewerkers over gezond seksueel gedrag en seksueel risicogedrag met scholieren en docenten. Helaas wordt de kwetsbaarheid van jongeren vaak pas duidelijk nadat ze slachtoffer zijn geworden van (online) seksueel geweld. Qpido wil daarom met NU OVERAL TE ZIEN, kinderen, jongeren, professionals, docenten en ouders bewuster maken van de risico’s van sexting en grooming. Na vertoning wordt de film besproken door een panel van zedenpolitie, ervaringsdeskundigen, hulpverleners en online influencers.

NU OVERAL TE ZIEN!
scenario & regie Thomàsz Lin
productie Susan de Haan
camera & montage Wisse de Lange
 
ZUIS
camera 2nd unit
Nabewerking (audio, kleurcorrectie, grading, DCP)
Edit trailer & aftermovie
Edit social media content
 
proudly partnered with

LINe Up Media logo