Zuis werkt in opdracht voor klanten uit het bedrijfsleven en de culturele en non-profit sector. Presenteer uw product, dienst of boodschap op een opvallende, visuele en makkelijk te verspreiden manier. Een productvideo, een bedrijfspresentatie, een reportage over uw bedrijf of evenement, of een registratie van uw congres, symposium of lezing. Zuis maakt ook bedrijfsreportages: een mini-documentaire over uw werkwijze, uw medewerkers en de dagelijkse bezigheden op de werkvloer.


IN OPDRACHT


Camera en montage voor de VPRO / 2Doc rubriek Regisseur aan de Keukentafel


Arjan Vlakveld en Leo Blokhuis over Planet Elektro


Reber Dosky over Radio Kobani


Niek Koppen over Hier Komt Piet Hein Eek


Anne-Marieke Graafmans over Roze Wolk


PRODUCTVIDEO

Nieuwe camera, nieuw biermerk, nieuwe kledinglijn, of gewoon al jaren hetzelfde, onverslijtbare en onverbeterbare product? Zuis creëert een visuele stijl bij uw product voor lancering, presentatie, online marketing of YouTube kanaal.

Een van onze productvideo’s voor Canon Professional Network (CPN):

En een gedetailleerde, technische videopresentatie van hetzelfde product:BEDRIJFSPRESENTATIE

Presenteer uw bedrijf op professionele of ludieke wijze en laat uw huidige en toekomstige klanten de mensen achter het merk en de handen en ideeën achter het product zien.

Voor trainings- en adviesbureau TAQT maakte Zuis een 9-delige presentatie van de kernbegrippen en -technieken uit de TAQT-trainingen:


REPORTAGE

Een reportage over uw product, dienstverlening of evenement, een video ter introductie van de sprekers op uw congres, een mini-documentaire over de geschiedenis, de expertise en de werknemers van uw bedrijf. Met video kunt u uw klanten en medewerkers niet alleen informeren, maar ook engageren.

Een korte reportage over het thema van uw congres bijvoorbeeld, of over de sprekers op uw symposium of de onderwerpen van uw ledenvergadering is een toegankelijke manier om het onderwerp bij het publiek te introduceren en de discussie aan te zwengelen. En kan bovendien wat variatie in een lange vergader- en discussiedag brengen.

Zuis maakt ook bedrijfsreportages waarin de werkvloer van uw bedrijf op documentaire wijze in beeld wordt gebracht: wie zijn de medewerkers, wat zijn hun talenten, hoe werken ze samen? Een soort visuele audit (maar dan leuk).

Voor onderzoeksbureau Tertium maakte Zuis korte reportages over drie innovatieve energie-initiatieven in Nederland, die tijdens het congres van de Samenwerking Topsector Energie en Maatschappij (STEM) werden vertoond ter introductie van de discussie over de kloof tussen technische mogelijkheden van energie-innovatie enerzijds en maatschappelijke adaptatie anderzijds.

Voor het Architectuurcentrum Amsterdam maakte Zuis een verslag van de opening van de expositie Stad in Zicht, over de toekomstige invulling van het Centrumeiland in Amsterdam.


REGISTRATIE

Professionele registratie van uw congres, symposium, vergadering of interne opleiding. Om na afloop online te zetten voor de mensen die er niet bij konden zijn, om als teaser te gebruiken voor een volgende bijeenkomst of voor intern gebruik, om kennis en ervaring te delen.

Zuis registreerde bijvoorbeeld de lezingen en publieksprogramma’s van de befaamde architectuurinstelling Het Berlage Instituut en het symposium van ArtTable Nederland.


MEER VIDEO PRODUCTIES